Trygga samarbeten

 

Våra samarbetsparters

Vi har ett flertal samarbetspartner för att kunna lösa våra kunders behov och önskemål. Vi har också samarbeten med andra företag som vi hjälper med elinstallationer.

Nätverk

KNX

Här samarbetar vi med Nordstrands El som hjälper oss med programmering och driftsättning.

Bild från ABB

Nätverk

Fiber och Nätverk

Vi drar fiber och nätverkskabel och åt framförallt företag och tar hjälp med inmätning och aktiv utrustning av GF Nät & Fiber AB.

Ljud och bild

Ljud och Bild

Att integrera ljud och bild när man bygger bostäder eller kontor blir vanligare och vanligare. Man sätter multi rums funktioner och integrerar högtalare i varje rum som kan styras från olika platser i huset. Här samarbetar vi med RP Ljud & Bild AB.

Larm och trygghetskameror

Larm och Trygghetskameror

Vi gör alla möjliga installationer när det gäller säkerhetsfunktioner i både villor, kontor, köpcentrum m.m. Vi utgår ifrån vilka behov kunden har och gör en inventering av placering och vilka hot som finns. Utifrån det skapar vi en anläggning som ger trygghet åt kunden. Vi samarbetar med Edsvikens Larm och Stockholm Security.

Blixt

Åskskydd

Varje år slår hundratusen blixtar ner i Sverige och i snitt skadas 17 personer av dessa. Med kunskap om åska och åskskydd kan du skydda både dig själv och dina prylar vid ett åskväder. Vi tillsammans med företaget High Power Åskskydd hjälper dig att säkra både egendom och person.

Pool

Pool installationer

Vi gör poolinstallationer med installation av pumpar och reningsverk. Vi gör också din pool lite läckrare med cool belysning. Vi och Vattenbutiken i Arninge ser till att du får din drömpool!

Våra leverantörer

Vi arbetar uteslutande med leverantörer och material som håller hög kvalité, ger bra garantier och som är etablerade på marknaden. Här är några företag och produkter som vi marknadsför och säljer: ABB, Schneider, Hager, Garo, Ensto, Hide A Lite, Vestal, SG Armaturen, Norlys, Pentair, Philips och Ledvance.

Vi köper vårt material framförallt hos Elektroskandia och Selga (Rexel).

Certifikat

Vi är ett godkänt elinstallationsföretag och uppfyller det krav som Elsäkerhetsverket ställer på företag som arbetar med elinstallationer. Tyvärr finns det många ”lycksökare” i vår bransch och för din egen skull skall du anlita oss eller annat behörigt företag.

Så här står det på elsäkerhetsverkets hemsida:

”Ska du köpa eller beställa elinstallationstjänster? Då gäller det att du har koll på att de elinstallationsföretag som du anlitar finns med i Elsäkerhetsverkets register. Det gör du enklast via Elsäkerhetsverkets tjänst ”Kolla elföretaget”. Som beställare av elinstallationstjänster har du en viktig roll som kravställare gentemot elinstallationsföretagen. Kontrollera alltid att företaget som ska utföra elinstallationsarbete på din elanläggning finns med i vårt företagsregister”

 

 

 

Kolla elföretaget