Vi utför allt inom el!

 

Vi har över 25 års erfarenhet

Arninge elektriska grundades av Örjan Forsby för 26 år sedan. 2019 firade vi 25 års jubileum! ”När jag startade firman var det lågkonjunktur och det var tufft, men med tiden fick vi en stor kundstock” säger Örjan. Vi hade en sol i loggan och vår payoff var ”för en ljusare framtid”, det passade bra i lågkonjunkturen fortsätter Örjan. Idag är vi en etablerad elfirma i norra Stockholm och firman har växt och vi har många fasta kunder som uppskattar oss och återkommer med olika uppdrag. Vi har en stor bredd och utför det mesta inom elinstallation alltifrån kraft, installation och belysning till laddstationer, tele/data/fiber och larm.

 

Personlig service och kvalité

Våra två ledord är service och kvalité och det speglar också våra kunders omdömen av oss. Med personlig service menar vi att vi är lyhörda inför våra kundens behov, att vi är ärliga och ger raka kundbesked. Att vi har mycket goda kunskaper om våra arbetsområden och att vi anpassar oss utifrån kundens önskemål. Vi är duktiga på att identifiera problem och sätter fokus på bra och effektiva lösningar.

Med kvalité menar vi att lösningen ska vara hållbar över tid. En bra elinstallation skall vara säker och uppfylla alla myndighetskrav men den skall också vara hållbar och fungera år efter år. Vi arbetar endast med el-materiel vi kan stå för och där leverantörerna garanterar utbyte, service och generösa garantier.

Bild från ABB

Bild från ABB

Varför välja Arninge Elektriska?

Vi har mycket goda kunskaper om våra arbetsområden och att vi anpassar oss utifrån våra kunders önskemål. Vi är duktiga på att identifiera problem och sätter fokus på bra och effektiva lösningar. Vi rådgör och vägleder så att vi tillsammans hittar den bästa lösningen!