Många nöjda kunder

 

Här visar vi några projekt och kunder vi arbetar med

Efter över 25 år som elinstallationsfirma har vi gjort mängder med elinstallationer och har massor med projekt och nöjda kunder, här är några:

Köpcentrum

I flera år har vi hjälpt förvaltarna till Näsby Park, Viksjö, Upplands Väsby och Märsta centrum med alla typer av elinstallationer och underhåll. Vi utför uppdrag bl.a. åt fastighetsbolaget Paliro som förvaltar en mängd olika centrumfastigheter runt Stockholm. Det är allt ifrån hyresgästanpassningar till förbättring av elanläggningen och andra åtgärder för en trygg och säker elanläggning.

Nent

Nordic Entertainment Group AB är ett svenskt medieföretag inom TV och OTT-tjänster med fokus främst på den nordiska marknaden. Nents varumärken är bl.a. Viasat, Viafree, Viaplay och Viareal. Man sitter i relativt nya lokaler på Ringvägen i Stockholm sedan några år tillbaka. Här har vi gjort mängder med elinstallationer, man flyttar runt i huset, bygger om konferensrum och kontorsrum. Det senaste vi gjorde här var en VR studio där vi bland annat installerade ett helt nytt kabelbundet datanätverk.

 

Brf Kronan

När bostadsrättsföreningen Kronan i Vaxholm byggde om ett kontor i bottenvåningen till lägenheter så anlitades Skanska för konstruktion och själva byggnationen och Arninge El för elinstallationen. Lägenheterna är påkostade med infällda LED spotlights som dimmras både i kök, badrummen och hallen. Det finns också nätverk i lägenheten med uttag i varje rum. Under hösten 2020 fick vi också förmånen att installera laddstationer i föreningens garage. – ”Vi är mycket nöjda med Arninge El och har anlitat dem för olika typer av installationer i vår förening” säger Olof Svenfelt, styrelsemedlem i BRF Kronan.